Oppilasurheilun uutisia

Toivottavasti loma oli antoisa ja kaikki ovat valmiina tuleviin oppilasurheilukoitoksiin. Tässä kootusti infoa kilpailukalenterista.

Alakoululaisten hiihtokisat 28.2.2019 Paloheinässä
Kouluille on lähetetty infokirje ja oppilaiden kilpailunumerot sähköpostitse. Infokirje löytyy myös täältä. Muutoksia ilmoittautumisiin voi tehdä sähköpostitse (oppilasurheilu(a)edu.hel.fi) tai paikan päällä kisatoimistosssa. Kisatoimisto löytyy ladun vieressä olevasta kontista ja se aukeaa kisapäivän aamuna n. klo 9.15.

3.-4.-luokkalaisten polttopalloturnaus 7.3.2019 Pukinmäessä
Polttopalloturnaukseen on ilmoittautunut 11 koulua ja 16 joukkuetta. Ilmoittautumisaika päättyy 1.3.2019 klo 16.00. Turnaus pelataan aikaisemmin ilmoitetusta poiketen 16 joukkueella. Mikäli ilmoittautumisia ei tule 16 eri koulusta, arvomme ylimääräiset osallistuvat joukkueet.

Soveltavan yleisurheilun tapahtuma 12.3.2019 Liikuntamyllyssä
Soveltavan yleisurheilun tapahtumaan on ilmoittautunut n. 200 oppilasta, joten molemmissa ryhmissä on vielä tilaa. Ilmoittautumisaika päättyy 28.2.2019 klo 16.00.

5.-6.-luokkalaisten salibandyturnaukset 21. ja 22.3.2019 Ruskeasuolla
Poikien alkusarjaturnaukset ovat käynnissä ja ne on oltava pelattuna viimeistään 8.3. 21.3. pelattavaan lopputurnaukseen pääsee 8 parasta joukkuetta. Tyttöjen 22.3. pelattavaan lopputurnaukseen pääsevät kaikki ilmoittautuneet joukkueet eli 9 joukkuetta.

Palloilukarnevaali 30.4.2019 Espoossa Tapiolan urheilupuistossa
Helsingin, Espoon ja Vantaan palloilukarnevaali järjestetään 30.4.2019 Tapiolan Urheilupuistossa Espoossa. Karnevaaliin saavat osallistua tyttöjen ja poikien jalkapallon, koripallon ja salibandyn lopputurnausten kaksi parasta joukkuetta:

jalkapallo tytöt Suutarinkylä ja Töölö
jalkapallo pojat Haaga ja Lauttasaari

koripallo tytöt SYK ja Pukinmäenkaari
koripallo pojat SYK ja Puistopolku

salibandy TBA

Palloilukarnevaalista lähetetään kouluille infoa lähempänä ajankohtaa.

Muut tapahtumat
Huhti- ja toukokuussa on luvassa monenlaisia tapahtumia. Pohjoismaisten koululaiskisojen karsinnat järjestetään huhtikuussa ja toukokuussa on vuorossa maastojuoksua, jalkapalloa, pesäpalloa, Häckkampen-karsintaa ja soveltavan liikunnan tapahtuma.

Nähdään oppilasurheilutapahtumissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *